E-bib.be

Uw referentie-bibliotheek voor elektriciteit, elektronica en e-commerce

Alarmen
Beveilig uw eigendom met een alarmsysteem!

Uw huis beveiligen vraagt wel een andere aanpak dan technische alarmen. Technische alarmen verlopen meestal via een eigen meldkamer en zijn vooral geschikt voor het bewaken van industriŽle installaties.

Absolute veiligheid voor uw gebouw bestaat er niet, maar als je een beroep doet op een expert in zelfbeveiliging kan je toch al aardig wat resultaten boeken met een eenvoudige installatie. Het is niet nodig superbeveiliging te organiseren. Experts criminelen zullen wel altijd een manier vinden om dat te saboteren. Je kan beter gewoon gebruik maken van een draadloos alarm.

Draadloze camerabewaking is dikwijls heel onopvallend op te stellen en probleemloos te installeren. Tenminste de amateur-inbrekers worden dan afgeschrikt, zodat ze snel vertrekken en een ander slachtoffer kiezen. Alarmsystemen met een eenvoudige detector daarentegen zijn te simpel om ook maar gewone dieven af te schrikken.

De meeste domotica-systemen (automatisch aan- en uitschakeling van huishoudelijke apparaten, verlichting, enz) kunnen ook worden gebruikt als alarm-systemen.

Publicitaire aanbiedingen

Terug

  Opgelet: Deze website is nog in ontwikkeling. Het is de bedoeling er een hele bibliotheek van te maken

  www.e-bib.be is een iniatief van de firma HeWiCOM.