E-bib.be

Uw referentie-bibliotheek voor elektriciteit, elektronica en e-commerce

Draagbare telefoons
Een draagbare telefoon, of liever een draadloze telefoon, is eigenlijk een toestel met zowel een radiozender als een radio-ontvanger, zodat je geen draad meer nodig hebt.

Een mobiele telefoon staat altijd in verbinding met een vast toestel. Dit vast toestel staat in uw eigen woning opgesteld, in tegenstelling met een GSM die een verbinding maakt met een zendmast in uw wijk of omgeving. Ook dit vast toestel is zowel een radio-zender als een radio-ontvanger. Het vaste toestel is dan weer verbonden met het vaste telefoonnet, zonder dat hiervoor een huis-telefooncentrale nodig is.

Een mobiele telefoon is vooral handig als je tijdens het telefoneren wil rondlopen in je huis, of om niet met lange snoeren te moeten werken als je ook bereikbaar wil zijn in je tuin.

GSM's maken draagbare telefoons nochtans niet overbodig. Telefoneren via een vaste lijn is nog steeds voordeliger.

Vergelijk de telefoontarieven van Belgacom en Telenet en beslis dan zelf welke vaste lijn je kiest om verbinding te maken met je mobieltje. Ook bij draagbare telefoons is er een enorme keuze aan lage prijzen. Vergelijken is dus de boodschap.

Publicitaire aanbiedingen

Terug

  Opgelet: Deze website is nog in ontwikkeling. Het is de bedoeling er een hele bibliotheek van te maken

  www.e-bib.be is een iniatief van de firma HeWiCOM.